آموزش نصب دایرکت ادمین روی centos7

آموزش نصب دایرکت ادمین روی centos7


آموزش نصب دایرکت ادمین روی centos7

 

همانطور که اطلاع دارید سی پنل که ایران را تحریم کرد دایرکت ادمین تقریبا میشود گفت تنها گزینه ای بود که میتوانستیم استفاده کنیم.

دایرکت ادمین از لحاظ اینکه بسیار اقتصادی و به صرفه می باشد و همچنین در سرورهای با منابع کوتاه نیز قابل استفاده است ، محبوبیت بسیار زیادی بین طرفداران خود کسب کرده است.

اکنون در خدمت شما هستم با نصب دایرکت ادمین روی centos7 که تقریبا میتوان گفت آموزشی قدم به قدم به همراه خروجی و … می باشد.

خب ابتدا می بایست به شما بگوییم که شما با نصب دایرکت ادمین روی سرور مجازی ، میتوانید هاست دایرکت ادمین ارائه کنید.

سپس به شما در پایین معایب و مزایای دایرکت ادمین را عرض کرده و سپس منابع مورد نیاز برای نصب دایرکت ادمین روی سرور مجازی را شرح میدهیم.

 

مزایای دایرکت ادمین 

  1. مهمتر ازهمه موارد عدم تحریم است . این کنترل پنل ایران را تحریم نکرده است و شما به راحتی روی سرورهای ایران نیز میتوانید استفاده کنید.
  2. دارای سیستم ضد کرش است و پایداری بالایی را برای شما هدیه میکند.
  3. سرعت بالایی به شما میدهد تا راحت تر کارکنید.
  4. بخاطر حجم سبک دایرکت ادمین شما فضای مصرف شده زیادی را ندارید.
  5. محیط کاملا کاربرپسند با قالب زیبا و جدید evulution
  6. مدیریت تمام امکانات وب سایت های نصب شده براحتی در دایرکت ادمین امکان پذیر است ( البته سی پنل هم هست )
  7. مشکلات خیلی کمتری نسبت به سی پنل دارد.

 

معایب دایرکت ادمین 

  1. کی از معایبی که کنترل پنل دایرکت ادمین داشت ایجکسی نبودن محط ویرایشگر آن بود که در قالب جدید و زیبای آن این مورد کاملا رفع شده است و ظاهر جذابی به خود گرفته است.
  2. دومین عیب دایرکت ادمین این است که عملیات انتقال و کپی و … فایل ها هم ایجکسی نیست و باید حتما رفرش شود که خب کاررا سخت میکند.
    اما بازهم در قالب جدید دایرکت ادمین این مشکل رفع شده است.
  3. بنده عیب خاصی نمیتوانم روی دایرکت ادمین بگذارم. اگر شما عیبی میشناسید که برای بنده نیز ثابت شده باشد حتما درج خواهم کرد 🙂

البته اگر نیم نگاهی در وب فارسی بیاندازیم مشاهده میکنیم که در برخی وبسایتهای هاستینگ که مطالبشان از سال ۲۰۱۶ به بعد اپدیت نشده اند ، موضوعاتی مانند مطلب زیر نوشته شده است.

  1. یکی از ویژگی های دایرکت ادمین داشتن لایسنس لایف تایم یا مادام العمر می باشد که هزینه های شما را به شدت کاهش میدهد.
    پاسخ ما : این مورد دیگر واقعیت ندارد . چرا که دایرکت ادمین نیز مثل سی پنل شده استو به شما بر اساس تعداد اکانت و تعداد دامنه لایسنس می دهد.
  2. یکی از ویژگی های برتر دایرکت ادمین پشتیبانی حرفه ا از ماژول هاست دقیقا برعکس سی پنل. در سی پنل باید جداگانه ماژول ها را بخرید.
    خب این هم دیگر واقعیت ندارد و منقضی شده است و به نوعی تاریخش گذشته است. شما اکنون برای دایرکت ادمین هرچه بخواهید برای سی پنل نیز مهیاست.
  3. اگر چیزی را شما میدانید از طرق نظرات با ما درمیان بگذارید. اگر چیزی باشد که منطقی و درست باشد به عنوان گزینه سوم درج می شود.

از طریق نرم افزار پوتی ( putty ) و با یوزر روت و پسوردی که برای سیستم عامل خود انتخاب کرده اید وارد روت سرور اختصاصی المان یا سرور مجازی می شویم که طبق تصویر زیر صفحه ای باز خواهد شد.

1

سپس برای اطمینان از اینکه سیستم عامل شما آپدیت است میبایست از دستور زیر استفاده کنید تا سیستم عامل و پکیج های مربوطه آپدیت شوند.

yum update

2

وقتی این دستور را بزنید خروجی شبیه تصویر زیر خواهد بود که به منزله شروع می باشد.

سپس در چند دقیقه ابتدایی که بررسی شد ، قصد دارد که آنها را دانلود کند و از شما به شکل صفحه زیر سوال میپرسد که می بایست y را بزنید و تایید کنید تا دانلود آغاز شود.

3

سپس به شکل تصویر زیر نیز پایان خواهد یافت.

4

توجه داشته باشید که ممکن است سیستم عامل نصب شده هیچ اپدیتی نداشته باشد بنابر این این موارد را نخواهد آورد.


خب / اکنون نوبت به آپدیت و بروزرسانی پیش نیاز های دایرکت ادمین میرسیم که کافیست از طریق دستور زیر انها را نصب کنید.

yum install psmisc net-tools systemd-devel libdb-devel perl-DBI wget

 

توجه داشته باشید تقریبا ۱۰ ثانیه بعد از زدن این کد از شما مجدد تاییدیه ای خواهد خواست که می بایست مجدد دکمهy و enter را بزنید.

نصب پیش نیاز ها مابین ۳الی ۵دقیقه نسبت به سرعت شبکه طول خواهد کشید.( اگر سرور ایران است تقریبا ۵ دقیقه در نظر بگیرید ) ( اگر سرور خارج است و آلمان یا فرانسه و آمریکاست تقریبا ۳ دقیقه طول خواهد کشید )

خروجی به شکل تصویر زیر خواهد بود.

5

 

خب تا اینجا پیش نیازهای دایرکت ادمین را نیز نصب کردیم و کارمان تقریبا درحال شروع است.

اکنون نیاز است تا شما دایرکت ادمین را بر روی سرور خود دانلود کنید و سپس طبق دومین دستور به فایل ها مجوز یا پرمیشن ۷۵۵ بدهید تا نصب با مجوز شما انجام شود.

wget http://www.directadmin.com/setup.sh

chmod 755 setup.sh

بعداز زدن دو دستور فوق به ترتیب ، خروجی به شکل زیر خواهد بود.

6


خب / اکنون یک دستور دیگر نیاز است تا دایرکت ادمین نصب شود و کار شما به پایان برسد.

دستور زیر را وارد کنید . ( کپی کنید )

./setup.sh

خروجی ها به ترتیب به شکل خواهند بود.

در طی فرآیند نصب دایرکت ادمین چندین سوال از شما پرسیده خواهد شد که به ترتیب برای آنها دکمه y و سپس اینتر را بزنید و به نصب خود ادامه دهید.

در ابتدا یا انتها بستگی به خود شما دارد که هاست نیم را تعیین کنید اما دایرکت ادمین در آخر از شما هاست نیم را سوال خواهد کرد که میتوانید چیزی شبیه به directadmin.mizban.me وارد کنید.

سپس از شما کلاینت آیدی و … می خواهد که اگر لایسنس اورجینال دارید یا لایسنس رایگان و تریال دایرکت ادمین را دارید میتوانید استفاده کنید و انها را وارد نمایید تا بصورت خودار تمام اطلاعات را شناسایی کرده و نصب را به اتمام برساند.

 

در صورتی که از سیستم لایسنس اشتراکی استفاده میکنید میتوانید آموزش نصب دایرکت ادمین با لایسنس اشتراکی را مطالعه نمایید.

 

هرگونه سوالی داشتید از طریق نظرات درخدمت شما هستیم و به شما پاسخ خواهیم داد.

 

5/5 - (1 امتیاز)

اسفندیار سلیمانیمشاهده نوشته ها

Avatar for اسفندیار سلیمانی

زندگی‌ مثل اسکرول ماوسه . هرچقدر هم گرون قیمت باشه بازم یه روزی خراب میشه . به یه شکل باور نکردنی ! پس تا هستیم قدر لحظاتمونو بدونیم و باور‌نکردنی زندگی کنیم.

1 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *