آموزش استفاده از کش لایت اسپید در سی پنل

آموزش استفاده از پلاگین کش لایت اسپید در سی پنل


آموزش استفاده از کش لایت اسپید

اگر یک وب سایت وردپرسی دارید ، بدون شک با افزونه کش لایت اسپید آشنایی خوبی دارید . اما زمانی به کار شما خواهد آمد که از کش لایت اسپید در سمت سرور اصلی که از آن هاست تهیه نموده اید استفاده شود و این یعنی باید در آن سرور از لایت اسپید نسخه آخر در سمت سرور استفاده شود که بتوان برای تمام دامنه ها به خوبی از قابلیت کشینگ استفاده نمود.

احتمالا اطلاع دارید که وبسرور لایت اسپید به عنوان قدرتمند ترین و پرسرعت ترین وب سرور در جهان معروف می باشد و به واسه پلاگین کش قدرتمند خود هست که توانسه از سایر وب سرورهایی مانند : آپاچی و …. پیشی بگیرد. البته از راحتی کار با این وبسرور نباید غافل شد.

اگر آشنایی ندارید مقاله لایت اسپید چیست را مطالعه کنید.

پلاگین کش قدرتمند لایت اسپید

ما در سابین سرور بجهت افزایش کیفیت سرویس های میزبانی ارائه شده از وب سرور قدرتمند لایت اسپید برروی تمامی سرورها استفاده میکنیم و تنظیمات افزونه کش وردپرس را نیز بر روی سایت های وردپرسی که از هاست پرسرعت وردپرس و هاست ووکامرس سابین سرور میزبانی میشوند ، به رایگان انجام میدهیم که اگر در سابین سرور ، یکی از این سرویس ها را دارید ، کافیست تیکت ثبت کنید تا تیم پشتیبانی برای شما در اسرع وقت تنظیمات را انجام دهد.

در این مقاله از وبلاگ سابین سرور  ، ابتدا قصد داریم به بررسی پلاگین Litespeed Web Cache Manager در سی پنل بپردازیم. و سپس در انتها ، تنظیمات این پلاگین را بر روی یک سایت وردپرسی انجام میدهیم و تاثیر آن را مشاهده کنیم.

پلاگین کش لایت اسپید در هاست سی پنل

  • ابتدا وارد هاست خود شوید . ( میتوانید از آموزش ورود به هاست سی پنل استفاده کنید. )
  • پس از ورود به هاست به قسمت Advanced مراجعه نمایید . در این قسمت گزینه LiteSpeed Web Cache Manager را مشاهده خواهید کرد.
  • برای ورود به تنظیمات کش لایت اسپید کافیست برروی LiteSpeed Web Cache Manager کلیک کنید.
پلاگین کش لایت اسپید در سی پنل
  • با کلیک برروی LiteSpeed Web Cache Manager وارد صفحه ای مشابه تصویر زیر خواهید شد که تنظیمات پلاگین LiteSpeed Web Cache را در برگرفته است و سعی میکنیم تا هر یک از بخش ها را به اختصار توضیح دهیم.
پلاگین کش لایت اسپید هاست سی پنل

1- Why Use LSCache

در این بخش توضیحانی با عنوان اینکه چرا از کش لایت اسپید استفاده کنیم آمده است و دلایل استفاده از این کش قدرتمند را بیان نموده اند.

2- Flush LSCache

در این بخش شما گزینه ای نارنجی رنگ با نام Flush All را مشاهده میکنید که با کلیک برروی آن ، فایل های کش موجود حذف خواهد شد . این گزینه همانند گزینه Purge All Cache در افزونه کش لایت اسپید وردپرس عمل می کند.

3- LiteSpeed Cache Management

در این قسمت شما شاهد گزینه ای با نام WordPress Cache هستید مربوط به کش وردپرس است . درصورتی که شما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنید این گزینه به شما کمک بیشتری خواهد کرد.

4- Setting و Advanced

در انتهای این صفحه دو گزینه Setting و Advanced قرار دارد .

با استفاده از گزینه Setting شما میتوانید محل ذخیره سازی لاگ های کش وب سایت را تنظیم نمایید که این مورد بسیار حیاتی است که فایل های کش شما از مسیر درستی لود شوند.

و با استفاده از گزینه Advanced نیز میتوانید تمامی پروسس های php مربوط به سایت خود را حذف نموده و مجددا راه اندازی نمایید که این قابلیت نیز صرفا در هاست هایی وجود دارد که از کش لایت اسپید در سمت سرور نصب دارند و استفاده میکنند .

تا اینجا با افزونه کش لایت اسپید در سی پنل آشنا شدیم و گفتیم که این پلاگین چه امکاناتی را در اختیار شما قرار میدهد که WordPress Cache نیز یکی از امکانات این پلاگین است.

آموزش استفاده از WordPress Cache در پلاگین کش لایت اسپید

در صفحه تنظیمات LiteSpeed Web Cache Manager برروی گزینه WordPress Cache کلیک کنید . صفحه ای مشابه تصویر زیر باز خواهد شد.

کش وردپرس در پلاگین کش لایت اسپید

به ترتیب هر یک از بخش ها را برای شما شرح میدهیم.

  • Scan or Re-scan : با کلیک برروی این گزینه پلاگین کش لایت اسپید شروع به اسکن اطلاعات هاست شما میکند و درصورت شناسایی سیستم مدیریت محتوای وردپرس آغاز به فعال سازی کش لایت اسپید برروی آن میکند. این عملیات بصورت خودکار انجام میشود.
  • Refresh Status : وضعیت فعال بودن کش وردپرس را بررسی و نتیجه را به شما نمایش می دهد. اگر فعال باشد Enabled و اگر غیرفعال باشد Disabled نشان میدهد.
  • Flush All : همانگونه که در بالا نیز گفته شد این گزینه فایل های کش موجود وب سایت شما را حذف میکند.
  • Enable/Disable : شما از این گزینه میتوانید کش وردپرس را فعال و یا غیر فعال کنید . این گزینه زمانی بیشتر استفاده می شود که شما در حال تغییرات اساسی برروی کد نویسی سایت خود باشد.
  • Flag/Unflag : اگر قصد دارید به صورت کلی کش وردپرس را حذف نمایید میتوانید از این گزینه استفاده کنید.

حال برای فعال شدن کش لایت اسپید کافیست برروی Scan کلیک نمایید.

کش لایت اسپید وردپرس

همانگونه که در تصویر فوق مشخص است وضعیت کش وردپرس Enabled می باشد که نشانگر کش شدن اطلاعات سایت شما توسط لایت اسپید می باشد.

همچنین شما میتوانید از مخزن وردپرس افزونه کش لایت اسپید وردپرس را دانلود و نصب کنید.

4.9/5 - (13 امتیاز)

بهنام باقریمشاهده نوشته ها

Avatar for بهنام باقری

حدود 9 سالی میشه که در زمینه طراحی سایت و میزبانی وب سایت به صورت تخصصی فعالیت دارم و در شرکت سابین سرور در کنار دوستان خوبم همراه شما عزیزان هستیم.

4 نظرات

  • سلام وقتتون بخیر
    میتونیم از این کش لایت اسپید برای سایت های جوملایی استفاده کنیم.
    یا اگر میشه برای جوملا هم راهی برای کش و افزایش سرعت معرفی کنید.
    مرسی

    • سلام وقت شماهم بخیر
      پلاگینی که دراختیار شما قرار میده این کش برای وردپرس هست و کارایی خاصی میده.
      برای جوملا متاسفانه اطلاعی ندارم که دراخیارتون قرار بدم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *